Win dikke starterset van real-life lasergame Recoil

Redactie 22 jul 2018 Entertainment

Achter de PS4 of Xbox One kun je genoeg toffe games spelen, maar er is meer in het gamespectrum. Wat dacht je van Recoil? Dit is een van de meest spectaculaire tech toys van dit moment.

Goliath probeert first-person shootergamers te overtuigen om naar buiten te komen om het daar met tot wel 16 andere spelers op te nemen in verschillende missies in dit geavanceerde lasergamespel.

Real life first person shooter

De buitenwereld wordt zodoende verandert in een levensechte arena. Dankzij high-tech wapens, de first-person shooter gameplay en wifi hub kun je dit spel dus buiten met je vrienden spelen. Dankzij de GPS-techniek kunnen er in totaal tot 16 spelers aan meedoen. Via de app kan de game worden gestart en via GPS en bluetooth kun je zien waar de rest van de spelers zich bevinden. Alle info krijg je op het scherm van je smartphone, zoals levensbalk, het aantal kogels dat je nog hebt en andere informatie die je helpen te overleven. Meer info vind je in de video hieronder.

Recoil winnen

Lijkt je dit wel wat? Dan hebben we heugelijke mededeling, want wij mogen een starterset ter waarde van 150 euro weggeven! Kun jij straks lekker met je matties een serieus potje shooter spelen. Winnen? Tag in de comments op Facebook een vriend waarmee je dit wil spelen en zeg optioneel nog iets leuks erbij waarom jij dit moet winnen.

Reageer op artikel:
Win dikke starterset van real-life lasergame Recoil
Sluiten