Rapper Donnie neemt RTL7 Darts over als verslaggever en gaat los in Ahoy

Redactie 20 apr 2018 Entertainment

Wie kent hem niet? Rapper Donnie, niet alleen bekend om zijn nummers, maar ook om zijn persoonlijkheid. De grootste droom van Donnie is om ooit professioneel darter te worden en hij zit zelfs al onder hoede bij darter Dirk van Duijvenbode. Tijdens de Premier League in Ahoy vroeg de woordenkunstenaar de supporters en darters het hemd van het lijf.

Natuurlijk alles geheel in Maradonnie’s stijl. Lekker losjes en een beetje kattenkwaad mag wel. Zo kennen we hem al langer. Helemaal onder de indruk van het dartsspektakel entert hij Ahoy en weet niet wat hij ziet. Hij is zelfs zo onder de indruk, dat zijn presentatieskills er onder lijden. Eigenlijk wel hartstikke tof, want hij blijft gewoon zichzelf.

Beker

Als hij dan de spelers mag interviewen, doet hij zichzelf niet onder. Van Gerwen en Van Barneveld hebben het zwaar met deze meesterinterviewer. Aan het einde van de video geeft Maradonnie ook nog eens een dikke prijs weg. Hij blijft van alle markten thuis die Donnie. We zagen hem ook eerder in Barberstories van TABAC. Ook daar is hij gewoon zichzelf en zo blijft de man een internetfenomeen.

Foto: RTL 7 Darts

Reageer op artikel:
Rapper Donnie neemt RTL7 Darts over als verslaggever en gaat los in Ahoy
Sluiten