Henry van Loon speelt de hoofdrol in nieuwe videolandserie Random Shit

redactie 1 apr 2019 Entertainment

Ok jongens, dit belooft weer ouderwets genieten te worden. Vanaf 18 april gaat namelijk de nieuwe videolandserie ‘Random Shit’ in première. De serie zal zich richten op Henry van Loon die 21 verschillende rollen speelt. Met Steffen Haars en Flip van der Kuil als bedenkers kunnen we ons verheugen op een flinke portie komedie.

Bovendien beschikt Videoland ook over de nodige zelfspot. Het plot van de serie is namelijk dat Henry wordt uitgenodigd op het hoofdkantoor van Videoland. Ruben van der Meer speelt daar de humorloze directeur Gerard. Samen moeten zij nieuwe content bedenken om het ‘zinkende schip’ Videoland te redden.

Henry over Random Shit

Steffen en Flip kregen de volledige creatieve vrijheid om de serie te maken. Henry van Loon is ook vol enthousiasme over het eindresultaat: “Ik heb in drie maanden meer personages gespeeld dan in de afgelopen vijf jaar. Het was heel bijzonder om met zoveel verschillende komediemakers te werken. Allen met de meest idiote, bizarre, grappige ideeën. Dit is een heel bijzonder project.”

Reageer op artikel:
Henry van Loon speelt de hoofdrol in nieuwe videolandserie Random Shit
Sluiten