10 aparte foto’s die mensen later terugvonden op hun mobiel

redactie 15 sep 2018 Entertainment

Stel je voor, je bent je telefoon kwijt en na een tijdje vind je hem terug in het kippenhok. Vreemd genoeg op zich. Tot je grote verbazing zie je vervolgens dat die dikke haan die je elke ochtend een uur te vroeg wakker krijst een paar kekke foto’s van zichzelf maakt. Ja dan wordt het echt raar. Zo hebben we nog wel een paar voorbeelden voor je.

We hebben namelijk tien foto’s voor je verzameld die mensen naderhand terugvonden op hun telefoon. Van artsen die met je zitten te dollen terwijl je onder narcose ligt, tot eigenaardige huisdieren die met je mobiel aan de haal gaan als je er niet bent. We beginnen met deze mensen die zijn gaan parasailen.

1. Dit stelletje is gaan parasailen en vroeg iemand op de boot om effe een fotootje te schieten terwijl ze daarboven in de lucht dwarrelden.

Foto Parasailen
Foto: ifoundcarmenandwaldo

2. Deze dronken Engelsman had geen idee hoe hij in godsnaam thuis is gekomen. De volgende ochtend zag ‘ie met z’n brakke kop deze foto in z’n mobiel staan.

Foto: CtrldKilla

3. Na een tijdje zoeken vond deze gast z’n mobiel in z’n kippenhok terug. Toen ‘ie later eens door z’n telefoon scrolde kwam ‘ie deze gangster chickens tegen.

Foto kippen kip
Foto: mrnanovideos1

4. “Wij hebben jouw mobiel gevonden op straat en deze veiliggesteld op het politie bureau van het Centraal Station te Amsterdam. Kom je deze ophalen? Je kan ons altijd bellen op je eigen nummer 😉 mvg de politie.” Dit schreven deze twee knappe politieagentes op het openstaande Facebookaccount van de pechvogel die z’n mobiel verloor. Nou ja, nu hij hem kan komen oppikken bij deze twee lieve dames is het ook wel een beetje een geluksvogel.

Foto Politie Agentes vrouwen
Foto: LaoBa

5. Ben je een balletje aan het trappen in de tuin, staat je blije blaffer ineens selfies te maken. Zucht… Deze telefoonverslaafde generatie honden kan ook niet eens meer normaal buiten spelen.

Foto hond selfie
Foto: Laxlizard2

6. Lig je dan met een flinke dosis verdovende middelen in je mik op bed, gaat je tandarts ineens lollig doen en maakt deze foto met je mobiel. Da’s effe schrikken als je later door je telefoon scrolt.

Foto tandarts prank
Foto: Snow_Commander

7. Deze basisschoollerares verloor haar mobiel. Toen ze hem terugvond was de dader gelukkig snel bekend.

Foto kind selfie
Foto: jillianmee

8. “Ik kreeg deze foto toegestuurd van de mobiel van m’n man. Hij is degene die daar ligt te slapen. Die andere man ken ik niet”, schrijft deze Amerikaanse vrouw in een Facebook-berichtje.

Foto selfie slapen
Foto: MrsRoseyCrotch

9. Als je je mobiel verliest op een festival heb je toch maar geluk als een stel vriendelijke hipsters hem vindt.

Foto's festival gevonden
Foto: MiTCH_x

10. Dit is misschien wel de mooiste van allemaal. Deze mobiel was ruim twee weken kwijt. De brandweer vond hem toevallig op de bodem van een rivier. Vervolgens heeft Meneer mobiel nog een heel avontuur meegemaakt bij de brandweer voordat ‘ie weer z’n weg terugvond naar zijn eigenaar.

Foto's Brandweer mobiel gevonden
Foto: Nathan Buhler
Reageer op artikel:
10 aparte foto’s die mensen later terugvonden op hun mobiel
Sluiten