Random dude op straat neemt tonnetje vol goudsnippers mee

redactie 1 dec 2016 Entertainment

Iedereen ziet wel eens zo een gepantserde geldwagen staan en vraagt zich dan af, hoeveel geld zou erin zitten? En wat zou ik doen als er per ongeluk een koffertje uitvalt? Nou, de politie in New York heeft beelden vrijgegeven van een guy die het niet bij fantaseren heeft gelaten. Hij ziet de klep open staan van een waardetransport en hij gaat er voor. Dit moet de meest ontspannen dief ooit zijn.

Hij ziet een dikke emmer staan in het voertuig en hij besluit de emmer gewoon mee te nemen. Wat hij niet kan weten, is dat er goudsnippers inzitten met een totale waarde van 1,6 miljoen dollar. Hij heeft een beetje moeite met de bak die 39 kilo weegt dus hij pakt af en toe een pauze, maar dan vervolgt hij zijn weg weer. 

De politie heeft gezegd dat de man niet kon weten wat erin zat, maar hij moet toch wel geweten hebben dat het iets moois was. Je ziet na 40 seconden dat het gezicht van de man plotseling verandert in een hele grote glimlach. Waarschijnlijk ziet hij zijn vakantie vol modellen en champagne al voor zich. Zijn collega’s zullen zich wel afvragen waarom hij niet meer op zijn werk komt.

Bron: GQ.com

Reageer op artikel:
Random dude op straat neemt tonnetje vol goudsnippers mee
Sluiten