Rainbow Six Siege nu gratis te spelen met je vrienden

Redactie 17 nov 2017 Entertainment

Qua shooters hebben we het momenteel goed. Het fantastische Call of Duty WWII kwam een paar weken geleden uit en deze week verschijnt Star Wars Battlefront 2. Toch is er dit weekend wellicht een andere game die je kunt gaan spelen: Rainbow Six Siege. De game is nu tot en met 19 november namelijk gratis speelbaar.

Het maakt daarbij niet uit op welke console je de game speelt. Zowel op de PlayStation 4, Xbox One als de pc is de game volledig gratis. En het is dan ook echt de complete versie. Je kunt dus als je snel bent in een paar dagen alles in de game beleven wat je zou willen. Rainbow Six Siege is echter een multiplayer-ervaring, dus elk potje is weer anders. Dat zorgt er voor dat de game bijna twee jaar na de release nog door miljoenen gamers wordt gespeeld.

Het is tegelijkertijd ook een shooter waarin tactiek belangrijk is. Dit is geen game waar je als een Rambo rond gaat rennen en vijanden bestookt. Je wilt je vijanden verrassen en op die manier uitschakelen. Daardoor is het een ideale game om samen met vrienden te spelen en zo onderweg de verschillende tactieken door te spreken. En nu de game gratis is, is dat een ideale kans.

Mocht je na het weekend besluiten om verder te gaan met de game, dan kun je je voortgang gewoon meenemen. Ook kun je de game dan met vijftig procent korting aanschaffen. Tot slot ben je dan ook klaar voor de nieuwe content. Op 20 november verschijnt namelijk Operation White Noise. Deze nieuwste update geeft je toegang tot een nieuwe map en een drietal nieuwe operators om mee aan de slag te gaan. Wil je meer weten over de game of dit weekend? Dan raden we je aan om de officiële pagina een bezoekje te brengen.

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege nu gratis te spelen met je vrienden
Sluiten