Puma en Big Sean komen met stylo sportoutfits

Redactie 1 apr 2018 Entertainment

Van de straten van Detroit tot nummer één op de hitlijsten, Sean Anderson a.k.a Big Sean bouwde zijn carrière op tot een wereldberoemde hiphop artiest. Big Sean en Puma zijn een toffe samenwerking aangegaan in de vorm van een kleding- en sneakerlijn. De Puma x Big Sean lente/zomer 2018-collectie staat in het teken van ‘straatluxe’ en bevat tijdloze en casual kleding zoals hoodies, T-shirts, broeken en meer. Een nieuwe, door Detroit geïnspireerde kijk op de T7-trainingsjas, het klassieke coachjack en de hoodie met Puma logo zorgt ervoor dat deze stukken opvallen binnen de Puma x Big Sean collectie.

Bruut x Childsplay voor Puma x Big Sean
Bruut en Childsplay bundelen hun krachten voor de fotoshoot voor de Puma x Big Sean collectie. De jongens van Childsplay vormen het gezicht van de campagne. Op 30 maart brengt Childsplay hun nieuwe single ‘Derm’ uit.

Puma x Big Sean Sneakers
Ter ere van het 50-jarige jubileum van de iconische Puma Suede sneaker, werkt Puma samen met Big Sean aan een nieuwe vormgeving voor deze klassieker. De schoen heeft een ‘chunkiere’ middenzool en een gebreide sok constructie. Op de tong van de Puma x Big Sean Suede Classic sneaker staat Puma “D” afgedrukt, dit doet denken aan het logo van de oprichter Rudolf Dassler. Naast de Suede Classic Mid brengt Puma nog twee andere sneakers uit in samenwerking met Big Sean. Een suède geklede versie in een Ash colorway en een glad leren versie van de Puma Clyde. De collectie wordt gekenmerkt door de driekleurige bandjes op de hiel en alle sneakers zijn voorzien van de handtekening van Big Sean aan de zijkant, dit zorgt voor een luxe uitstraling. De Puma x Big Sean collectie released op 31 maart 2018 00:00 bij Bruut. De oplage is erg gelimiteerd dus wees er snel bij.

Winnen
Om dit alles groots te vieren geven we weer een paar sneakers weg bij Bruut! Raad het getal onder de 1.000 in de reacties op Facebook en win een vers paartje schoenen!

Reageer op artikel:
Puma en Big Sean komen met stylo sportoutfits
Sluiten