Je PlayStation Network naam kan vanaf nu aangepast worden

redactie 11 apr 2019 Entertainment

Eindelijk, na jarenlang strugglen met je PlayStation Network naam, kun je nu ein-de-lijk je naam veranderen op de service. Dit is vooral een opluchting voor mensen die op vroege leeftijd iets als SuperSayanKillerrrr1, dikkejopen007 of lasagneschotel88  hebben aangemaakt. Nu die tijd wel een beetje achter ons ligt en we als volwassen mannen onze games spelen, is een naamsverandering misschien wel op z’n plaats.

We zijn nu al ruim tien jaar verder sinds we een PlayStation Network account konden aanmaken,om online games te spelen op de console. Geïntroduceerd in de tijden van de PS3, zijn we natuurlijk ook een stukje ouder geworden. De naam die we toen bedachten, zal misschien niet heel representatief meer zijn hoe we vandaag de dag als ‘volwassen’ man door het leven gaan.

Maar nu kun je dan eindelijk je PSN naam veranderen van sjaak_loves_laura_1993 naar sjaak_is_mufasa_2019. Ga hier wel verantwoordelijk mee om, want onbeperkt zijn de aanpassingen helaas niet. De eerste keer aanpassen is gratis. Daarna kost het je ongeveer een tientje, of 4,99,- als je PlayStation Plus lid bent. Terug naar je oude vertrouwde naam? Ook gratis gelukkig. Dus verander je naam gerust, maar denk er wel goed over na en wees ready voor de PlayStation 5.

Reageer op artikel:
Je PlayStation Network naam kan vanaf nu aangepast worden
Sluiten