Tony Junior en Sophie Milzink strijden samen in Schotse barre kou

Redactie 8 mrt 2018 Entertainment

Gedropt worden in de barre kou ergens in de middle of nowhere, dat is waar de deelnemers in het nieuwe programma ‘Verdwaald’ zich aan onderwerpen. Presentatoren JayJay Boske, Niels Oosthoek, Rijk Hofman en Iris Enthoven worden vergezeld door bekende nederlanders en moeten de bewoonde wereld weer zien terug te vinden. De eerste aflevering staat net online op het YouTube-kanaal Concentrate Bold.

In de eerste aflevering wordt Rijk vergezeld door Sophie Milzink en Niels door Tony Junior. Zij strijden tegen elkaar om als eerste de bewoonde wereld weer te vinden. In het barre Schotland worden ze gedropt in het Loch Lomond en The Trossachs National Park, ongeveer 60 kilometer verwijderd van het dorpje Stirling. De deelnemers moeten zich door kou en wildernis heen jagen om de wedstrijd te kunnen winnen. Al snel komen ze er achter dat deze klus niet zomaar geklaard is. Hoge pieken, diepe dalen zijn letterlijke hindernissen in hun strijd tegen elkaar.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit avontuur? Elke woensdag is het programma te zien om 17.30 uur op het YouTube-kanaal van Concentrate Bold. Benieuwd naar de eerste aflevering? Die kun je hier zien:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Tony Junior en Sophie Milzink strijden samen in Schotse barre kou
Sluiten