Had jij het kunnen maken als professioneel voetballer?

Redactie 8 mei 2018 Entertainment

Iedereen kent een gast die beweerd dat hij profvoetballer had kunnen zijn. Soms kregen ze een erge blessure waardoor ze moesten kappen en anderen kwamen met een vaag excuus die waarschijnlijk niet klopt. Dat maakt voor nu even allemaal niks uit, Celtic geeft deze mensen de kans om bij hun te komen spelen in het Celtic Park stadion.

Er zijn velen verhalen over jongens die het hadden kunnen maken in de wereld van het voetbal. Of het nou een van je beste vrienden is of de plaatselijke dorpgek, iedereen kent iemand die dat beweerd. Soms zijn de verhalen echt en komt de vraag naar boven: Hoe goed had hij kunnen zijn? Bij welke clubs had hij gespeeld? Etc. Achter die vragen zullen we helaas nooit komen. Maar Celtic wilt ze wel de kans geven om ze te laten voelen hoe het is om in een groot stadion te spelen.

Hoops and Dreams

Als een gedeelte van hun “Hoops and Dreams” competitie geeft Magners, irish cider, jou de kans om te spelen op Celtic Park. Alles wat je hiervoor moet doen is hun vertellen hoe dichtbij je kwam om het te maken als professioneel voetballer. Daarnaast wat de reden is waardoor het net niet lukte. Als het hun aandacht trekt krijg je de kans om 15 mei een 90 minuten durende wedstrijd op Celtic Park te spelen.

Magners reactie

Beide teams zullen bestaan uit spelers die het hadden kunnen maken. Dat betekend dat het niveau redelijk tot best wel goed zal zijn. George Kyle, hoofd van sponsoring bij Magners, zei het volgende: “In plaats van je vrienden vervelen met de verhalen hoe je een voetballer had kunnen zijn, is nu de kans om dat te bewijzen. We kijken ernaar uit om de verhalen te lezen over vervlogen dromen en ambities. We kijken ernaar uit om de spelers toe te juichen op Celtic Park op 15 mei.”

Als dit klinkt als iets voor jou, zend je aanmelding dan snel in. De deadline voor aanmeldingen is vanavond om 23:59, dus je moet snel zijn! Je kan meedoen door je hier aan te melden. Haal die oude voetbalschoenen uit de kast en betover het veld alsof je de wondersloffen van sjakie bezit.

Foto: Magners

Reageer op artikel:
Had jij het kunnen maken als professioneel voetballer?
Sluiten