President van de Italiaanse voetbalbond wil stripclubs in stadions

Redactie 10 jul 2017 Entertainment

Carlo Tavecchio, hoofd van de Italiaanse voetbalbond, houdt uiteraard van voetbal en van een goede lapdance op z’n tijd. Het liefst zit hij zo dicht mogelijk bij twee van zijn liefhebberijen, dus komt hij met het idee om een stadion te bouwen waar ook plek is om je ogen uit de kost te geven in de stripclub.

There shouldn’t only be football in stadiums, there should also be pharmacies, cinemas, supermarkets — we need to have more social activities”, stelt hij. Zit natuurlijk wat in, maar die stripclub is nogal random als je kijkt naar het rijtje voorbeelden dat hij eerst geeft. Stel je voor dat Michael van Praag, voorzitter van de KNVB, dit roept aan tafel bij Studio Voetbal.

In tegenstelling tot Engeland, zitten de Italiaanse stadions lang niet altijd en overal vol. Daardoor is het idee van Tavecchio ontstaan. Op deze manier trek je veel meer mensen naar het stadion dan alleen de voetballiefhebbers.

We weten nou niet of hij vooral een oude snoeperd is of gewoon die grappige opa met al jarenlang dezelfde grappen, dat wachten we maar af. Wat we wel weten is dat het sowieso al een beetje een gekkie is, aangezien hij meerdere controversiële uitspraken heeft gedaan over sommige bevolkingsgroepen. Zo vergelijkt hij Afrikaanse spelers met apen en stelt geen problemen met homo’s te hebben zo lang ze maar uit zijn buurt blijven. Wellicht moeten we deze uitspraak dus ook maar niet te serieus nemen.

Reageer op artikel:
President van de Italiaanse voetbalbond wil stripclubs in stadions
Sluiten