Powerball Jackpot valt weer niet waardoor pot stijgt naar duizelingwekkende recordhoogte

redactie 11 jan 2016 Entertainment

In Nederland staan we al te stuiteren bij een jackpot van 30 miljoen euro, in Amerika gaat het er net als bij hun hamburgers wat groter aan toe. Afgelopen zaterdag was de trekking van de Powerball-loterij. 900 miljoen dollar zat er liefst in de pot, omdat er in geen enkele iemand de champagne mocht ontkurken is de pot gegroeid naar een nieuwe recordhoogte van 1,3 miljard dollar. Nooit eerder zat er in een Amerikaanse loterij zoveel geld in de pot.

De kans dat je zoveel cash op je rekening mag bijschrijven is alleen best wel nihil. Afgelopen zaterdag had je precies 1 op 292.200.000 kans dat je de jackpot zou winnen. Kleine kans of niet, van zo’n immens bedrag kun je een hoop mooie dingen op dek op tikken. Maar wat zou je ermee doen? Dat vroeg een verslaggeefster aan een man met een lot. Hij kwam met dit legendarische antwoord.

Haha, zo zie je maar weer: eerlijkheid siert de mens. De Powerball jackpot is overigens al bezig sinds 7 november en heeft ondanks negentien trekkingen nog geen winnaar opgeleverd. Aankomende woensdag zal er een nieuwe trekking plaatsvinden en gaan we zien of iemand zich in een klap miljardair mag noemen.

Reageer op artikel:
Powerball Jackpot valt weer niet waardoor pot stijgt naar duizelingwekkende recordhoogte
Sluiten