Potentiële blockbuster: Good Kill

koen 9 jan 2015 Entertainment

2015 kan nog wel eens een goed jaar worden voor de bioscopen. Een hoop potentiele blockbusters maken dit jaar hun opwachting. Met grote interesse houden we onder andere American Sniper in de gaten, maar de film van regisseur Andrew Niccol kan ook wel eens hoge ogen gaan gooien dit jaar.

Good Kill vertelt het verhaal van voormalig straaljagerpiloot Thomas Egan, gespeeld door Ethan Hawke, wiens taak het is om Talibanleden uit te schakelen. Dat doet hij vanuit Pakistan of Afghanistan maar vanuit een afgelegen legerbasis ergens in Amerika. Met behulp van drones schakelt Thomas op een afstand van duizenden kilometers Talibanstrijders uit door simpel op een knopje te drukken. Oorlog voeren begint op deze manier steeds meer op een computerspelletje te lijken en dat begint aan hem te knagen. Naast dat Thomas met deze kwestie in zijn maag zit loopt zijn relatie ook niet al te soepel.

Deze film heeft het zeker in zich om een potentiele topper te worden. Ben je nou nieuwsgierig geworden? Trailertje staat voor jullie klaar en na het zien hiervan wil je Good Kill sowieso checken. In april kunnen we ‘m verwachten. Even geduld dus. Eerst maar eens de trailer.

Reageer op artikel:
Potentiële blockbuster: Good Kill
Sluiten