Post in de brievenbus van Kim Lee!

koen 11 sep 2014 Girls

Internationaal model, actrice én DJ. De 26-jarige Kim Lee is het allemaal! Geboren in Orange County, gezegend met Vietnamees en Frans bloed. Dat is zo’n mooie mix, dat ze in 2011 door onze collega’s van FHM Singapore werd verkozen tot Sexiest Woman in the World. Geen wonder dat we hartstikke vrolijk werden toen we van haar een elektronische brief ontvingen. Of we haar nieuwste foto’s wilden plaatsen. Natuurlijk wilden we dat. Konden we haar gelijk nog wat vragen stellen. And you know what? Ze is op zoek naar een Nederlandse man. Doe er je voordeel mee.

Hé Kim! Zeg, hoe is die modellencarrière van jou eigenlijk begonnen? 
Mijn carrière begon doordat ik vroeger veel naar castings ging voor tv-programma’s en commercials hier in L.A. Het kwam pas echt van de grond nadat ik ging figureren als danseres in muziekclips voor onder andere Kanye West, Steve Aoki, Far East Movement en Katy Perry. Vanaf dit moment ben ik shoots gaan doen voor magazines als FHM en Maxim. Het leuke is dat iedereen dacht dat ik een manager had die alles voor mij regelde terwijl dat niet zo was. Op dit punt motiveerde de Black Eyed Peas mij om me bezig te gaan houden met draaien en vanaf hier is het balletje eigenlijk gaan rollen.

Ja, je draait ook plaatjes?
Ja ik ben onderdeel van een duo. Mijn partner in crime is de Russische Kat Nova. Wij draaien vooral EDM, maar we vinden het ook leuk om te variëren en er bijvoorbeeld een beetje deep house doorheen te smijten. Mijn favoriete dj’s? Oliver Heldens, Tchami, Diplo en Martin Garrix zijn op dit moment mijn favorieten.

Waar raad je ons aan om nog eens te partyen?
Ik houd echt van festivals. Het meest recentelijke festival waar we gestaan hebben was het Life in Color festival in Zuid-Korea. De energie die daar vanaf kwam was te gek! Bezoekers die naar festivals komen zijn altijd klaar om los te gaan en dan doen Kat en ik daar uiteraard aan mee. 

En je komt naar ADE dit jaar! Heb je er zin in?
Ja klopt! Het wordt de eerste keer, ik heb er super veel zin in. We hebben veel vrienden uit Nederland, dus dat wordt harstikke leuk om hen te zien. Jullie hebben trouwens echt zo veel muzikaal talent rondlopen. Teveel haha!

In 2011 stond je op #1 in de FHM Singapore Sexiest Woman-verkiezing mooiste vrouwen…  
Ja wow, het kwam echt als een complete verrassing. FHM vloog mij in voor het feest en ik had geen benul. Toen moest ik opeens het podium opkomen. Echt zo bizar. Ik vroeg zelfs beduusd of het vergissing was, ik bedoel, er staan zoveel mooie meisjes op de lijst en dat ik dan nummer 1 ben. Ongelooflijk.   

Wie vind je nu de mooiste drie vrouwen ter wereld?
De drie mooiste meisjes op dit moment vind ik Angelina Jolie, Emily Ratajkowski (you know, die van Blurred Lines) en Adriana Lima.

Goeie keuze. Heb je trouwens een vriendje?
Nope, ik heb geen vriendje op het moment.

Beter. Wat zoek jij in een man?
Een lieve Nederlandse man met een goede werkethiek, die eerlijk is, een goed gevoel voor humor heeft en die mij begrijpt! 

Wat is de grootste afknapper die je ooit hebt meegemaakt?
Haha, dat zijn er nog wel wat, hier komt mijn lijst. Ik kan het echt niet hebben als een man gierig is. Dat vind ik zo’n afknapper. Verder mogen ze niet lui zijn en vooral niet jaloers zijn, daar kan ik echt niet tegen. 

Heb jij nog een paar tips voor ons als het aankomt op het spel der liefde? 
Als je een meisje ziet die jij leuk vind is het belangrijk dat je haar ruimte geeft. Je moet haar niet elk moment van de dag bellen. Geef haar de tijd om je te missen, maar ook weer niet te lang, anders lijkt het of je geen interesse meer hebt en vrouwen hebben aandacht nodig. Met andere woorden, vrouwen zijn ingewikkeld, je moet een goede balans vinden en gewoon ‘ja’ zeggen op al haar vragen.

Oh ja, dat helpt onwijs. Wat is het gekste wat je ooit gedaan hebt?
Mijn deelname aan ‘The Amazing Race Vietnam’. Ik moest voor deze race een kilometer lang met een enorme slang om mijn nek rennen, I almost shit in my pants. Ik moest daarna ook nog een koe melken, dat was ook wel een beetje weird. Maar, ik weet nu tenminste wel hoe ik een koe moet melken, mocht dat ooit nog eens van pas komen.

Kun je ons nog een geheimpje vertellen over jezelf?
Haha, ja ik kan best aardig twerken voor een Aziatische chick. Mijn ouders zijn daar niet echt blij mee. Verder kan ik ook goed paaldansen. And last but not least: ik kan superlekkere cup cakes maken. 

Nice. Zie je op ADE! 

Kim met haar appetijtelijke DJ-partner Kat Nova

Volg Kim Lee op:

Reageer op artikel:
Post in de brievenbus van Kim Lee!
Sluiten