Loodgieter treft poepvulkaan aan: ‘Goorste klus ooit’

Redactie 12 apr 2018 Entertainment

Als je denkt dat jij een slechte dag hebt, dan moet je toch even kijken naar deze knakker. De loodgieter kreeg een hysterisch telefoontje van een vrouw over een nogal gore badkamer. Toen hij op zijn locatie aankwam zag hij wat de vrouw bedoelde.

 

Schijtprobleem

Steven Wolf begon zijn dag als geen ander. Rustig een krantje lezen ‘s morgens op het werk en een heerlijke bak koffie erbij. De bruine gloed in zijn mok bleef voor de rest van de dag de kleur die hij moest wegwerken. Een vrouw belde hysterisch op vanwege een schijtprobleem. Steven reed rustig naar de klant, maar moest toch even drie keer naar adem happen toen hij dit kunstwerk zag. De Rembrandt van de poepvulkaan.

Poepvulkaan

Opstopping

De held heeft alles netjes opgeruimd en het zag er volgens hem weer zo goed als nieuw uit. We weten niet wat voor technieken deze dude heeft gebruikt, het enige wat we kunnen zeggen is chapau chapau. De schijtvulkaan barstte uit vanwege een ontstopping. Die zat ergens in het rioleringssysteem in de flat waardoor alle poep en pis zich ophoopte. De warme gloedjes wisten maar één weg te vinden en dat was door het toilet van deze dame. Leuk als je dit ziet als je net van vakantie terug komt. Niet alle helden dragen capes. Er bestaan er ook die handschoenen dragen.

Reageer op artikel:
Loodgieter treft poepvulkaan aan: ‘Goorste klus ooit’
Sluiten