Poedelnaakte Yolanthe is alleen nog bedekt met een vis

redactie 14 nov 2018 Girls

Inmiddels weet bijna iedereen wel dat Yolanthe Sneijder-Cabau bij de knapste vrouwen van Nederland hoort. Waar wij er op foto’s vaak zelfs met onze beste poseerpogingen waardeloos uit komen te zien, straalt Yolanthe letterlijk op elke foto. Zelfs als ze een enorme vis tegen haar verder naakte lijf gedrukt houdt.

Fishlove

Ja, dat las je goed. Een enorme naakte vis. Een stekelrog om precies te zijn. Omdat wij geen visforum zijn zullen verder niet specifiek op dit beest in gaan, maar het is misschien wel handig om even uit te leggen hoe het ooit zover is gekomen dat Yolanthe naakt staat te poseren terwijl ze klef doet met een dode vis. De presentatrice doet dit voor de campagne Fishlove. Zij willen overbevissing tegengaan en proberen aandacht te vragen door BN’ers te kleden in vis.

Yolanthe Anna Drijver poseren naakt vis
Foto: Alan Gelati

Rode loper-lopers

Yolanthe is namelijk niet de enige die het visbehoud in de wereldwijde zeeën steunt. Ook andere Nederlandse rode loper-lopers zoals acteur Benja Bruijning, Gijs Scholten van Aschat, Tygo Gernandt, Bert Kuizenga en Anna Drijver schroomden niet om hun kleren te laten zakken voor visvollere zeeën. De prachtige Anna moest het in tegenstelling tot Yolanthe slechts doen met een kleine tarbot. Hoeveel invloed een paar naakte BN’ers gaan hebben is natuurlijk maar de vraag, maar elke campagne waarbij FHM500-waardige vrouwen uit de kleren gaan steunen wij.

Yolanthe Anna Drijver poseren naakt vis
Foto: Alan Gelati
Reageer op artikel:
Poedelnaakte Yolanthe is alleen nog bedekt met een vis
Sluiten