Pockies is het cadeau waar elke vader blij van wordt

Redactie 14 jun 2018 Entertainment

Vaderdag nadert met rasse schreden. De dag waarop die ouwe van je in het zonnetje mag, nee moet, worden gezet. Hoe ouder je wordt, hoe meer je zal beseffen wat voor ontzettende baas je pa eigenlijk is. Die man verdient een mooi cadeau jongen!

Je kan natuurlijk weer aan komen zetten met z’n favoriete fles whisky of een nieuw boek van John Clancy. Wij tippen een veel leuker cadeau voor de held die er mede voor heeft gezorgd dat jij op de aarde rond kan fladderen. Whisky, sokken, boek, slippers, een sigarenknipper, het kan allemaal, maar wij denken dat een boxershort van Pockies een gouden greep is.

Pockies Boxershort
Foto: Pockies

Pockies Boxershort

Zoals we al eens eerder hebben verteld, heeft Pockies boxershorts. Het is een heerlijke zittende getailleerde onderbroek, met een wel heel speciale feature, want Pockies heeft zakken zitten in de onderbroek. Ja jongen, hoe relaxed is dat. Kun je gewoon je sleutels, aansteker of telefoon even in kwijt. Handig voor als je even snel wat moet halen bij de benzinepomp, handig om ’t een en ander naar binnen deugdelijk genot naar te smokkelen bij een fesitval, handig voor als je in de tuin aan het werk gaat.

Eigenlijk is het altijd handig. Whenever, wherever. Dat is dus een hartstikke leuk cadeautje voor je pa. Maak je er gelijk een mooi combopakketje van met de FHM500, ben je helemaal klaar en je pa zielsgelukkig. Misschien ook wel aardig om te vermelden dat naast de boxershorts van Pockies, nu ook zwembroeken van Pockies op de markt zijn. Eentje met de Rotterdamse rapper Hef en dan is er nog een Pockie in samenwerking met Tony Junior. Je weet dat Tony daarna beauty Maan aan de haak heeft geslagen, dus je ziet maar waar een Pockie je kan brengen.

Helemaal overtuigd? Terecht! Hier kun je jouw Pockie halen zodat jij je pa weer een mooi cadeautje kunt doen voor Vaderdag. Anders kun je altijd nog jezelf blij maken, want vergeet vooral jezelf niet te belonen voor het harde werken.

Pockies Tony Junior
Het boxershort van Tony Junior
Pockies Boxershort
Je kunt gewoon je telefoon kwijt in je Pockies

In samenwerking met Pockies

Reageer op artikel:
Pockies is het cadeau waar elke vader blij van wordt
Sluiten