Deze spotgoedkope vintage Silvercrest platenspeler is vanaf vandaag te scoren bij de Lidl

Redactie 29 mei 2018 Entertainment

Platen zijn helemaal hot. Tegenwoordig krijgen muziekwinkels een nieuw leven door de hele heisa rondom lp’s. Het is een dure hobby: bij een gemiddelde prijs voor een lp zit je toch rond de 30 euro of je moet van die oude crap als George Baker Sellection of Heino houden. Het verhaal begint bij de platenspeler himself. Ook prijzig, maar bij de Lidl kun je vanaf vandaag een goedkope op de kop tikken.

Wie heel erg van muziek houdt en nog geen platenspeler heeft, begrijpt toch iets niet in deze wereld. Het is hét ultieme genieten van de tonen waarom jij je altijd zo heerlijk, blij, hyper of relaxed door voelt. Met een platenspeler geniet jij dubbel keer zoveel van muziek. Het is dus voor de echte muziekliefhebber en natuurlijk de echte spaarder. De Lidl gaat je leven vanaf vandaag een stuk beter maken.

Platenspeler
Foto: Lidl

Kwaliteit

Dat je goedkoop kunt winkelen bij de Lidl, weten we allemaal wel. Dat je daar niet het beste van het beste kunt krijgen, weten we ook. Maar toch heeft de Lidl soms van die uitzonderingen. Dit is zo’n kansje en deze moet je grijpen. Ze verkopen namelijk een pick-up van het merk Silvercrest. Dat is niet het minste merk, dus een beetje kwaliteit kun je wel verwachten.

Goedkope doelie

Voor maar 50 piek heb je zo’n platenspeler in huis. En dat is potverdorie helemaal niet duur. Als je al kijkt naar het uiterlijk van deze frustrerend mooie dame, voelen we al tientallen vlinders in onze buik. Lekker vintage en daar houden we van. Het mooie is dat je geen extra speakertjes hoeft te kopen. De boxen zitten in de pick-up gebouwd. Daarnaast kun je via een usb-poort je oude platen of singletjes overzetten op je mobiele telefoon. Kun je dus zelfs in de trein genieten van Hotel California op die oude stijl. De Silvercrest is vanaf vandaag te koop in de winkel en ook online. Koop dat ding snel, want ‘ie zal vreselijk hard gaan.

Reageer op artikel:
Deze spotgoedkope vintage Silvercrest platenspeler is vanaf vandaag te scoren bij de Lidl
Sluiten