Platenbaas Scott Storch gaf één miljoen dollar per maand uit en nu is hij blut

redactie 14 mrt 2016 Entertainment

Scott Storch was een aantal jaar geleden één van de grootste namen in de platenindustrie. Hij schreef en produceerde nummers voor o.a. Beyoncé, Justin Timberlake, Christina Aguilera en 50 Cent. Maar al het geld en faam kan je naar het hoofd stijgen en dat is precies wat er met Scott gebeurde. Of nou ja, het steeg hem meer naar z’n neus, gezien z’n cocaïneverslaving.

Het wonderkind aan de knoppen wist een fortuin van ruim 70 miljoen dollar uit te geven aan zijn drugsverslaving, dure auto’s en overbodig personeel, zoals een jointjesdraaier. Wat op zich ook wel weer gaaf is. Op zijn hoogtepunt, of dieptepunt, gaf Scottie zo’n miljoen dollar per maand uit.

In het interview met VladTV vertelt hij hoe het kon gebeuren dat hij van steenrijk naar straatarm ging in de loop van een jaar. Persoonlijke joint draaiers, kapiteinen, boten van twintig miljoen en tientallen peperdure auto’s zijn slechts het begin van Scott’s kostenposten. In het interview is er niet veel spijt te bespeuren op het gezicht van de platenbons. En waarom ook. De man heeft geleefd als een koning.

Reageer op artikel:
Platenbaas Scott Storch gaf één miljoen dollar per maand uit en nu is hij blut
Sluiten