Pinksteren zou Pinksteren niet zijn zonder de heilige geest in je schoenen

redactie 16 mei 2016 Entertainment

De heilige geest is weer over ons heen gedaald op deze druilerige Pinksteren. De apostelen zouden niks liever willen dan dat jullie er extra crispy uitzien vandaag. Vertoon je op je Pinksterbest in de kerkbanken met deze zalige schoenen. Amen broeders.

Nike Air Presto Premium Granite

De Presto ziet er in het Granite nog futuristischer uit dan normaal. Met haar grijze tonen en donkere zool verover je de straten zonder moeite. Prima te dragen zonder sokken met het warme weer.

Adidas Vintage White NMD

De nieuwste klassieker op het sneakergebied moet toch wel de NMD zijn. Veel perfecter wordt een sneaker niet. Ditmaal niet in het triple white, maar met de rood-blauwe legoblokes op de zool. Elegant en stoer.

NID du GUEPES Nativ Run Sneaker

Het Parijse merk komt met een trio schoenen waar je blij van wordt. De moccasin-achtige patta’s komen in zand, olijf en bruin. Eloquente schoenen voor de stijlvolle mooiboys onder ons.

Adidas EQT Primeknit

De EQT serie van de Duitse driestreper liep al als een trein, maar met een primeknit makeover ziet het er allemaal nog mooier uit. Het is bijna abstracte kunst voor je voeten.

New Balance ML999

Soms is het enige wat je nodig hebt om er goed uit te zien witte sneakers. We zeggen niet dat je naakt de straat op moet met enkel witte schoenen aan maar jullie begrijpen wat we bedoelen. New Balance laat zien dat hun schoeisel er uitmuntend uit ziet in het maagdelijk wit.

Reageer op artikel:
Pinksteren zou Pinksteren niet zijn zonder de heilige geest in je schoenen
Sluiten