Met Adobe turn jij je foto’s simpel om tot professionele super platen

Redactie 5 jul 2017 Entertainment

Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Op elke telefoon zit een camera die een stuk beter is dan de camera’s die tien jaar geleden nog op de borst van Japanse toeristen zat. Maar hoe kun je die foto’s nou omtoveren tot professionele platen? Simpel, met een Creative Cloud-fotografie lidmaatschap van Adobe.

Je hoeft alleen maar het moment vast te leggen, dankzij de Adobe tools kun je het vervolgens tot een eindproduct maken waar Erwin Olaf of Mario Testino nog jaloers op zouden zijn. Het boeit niks of je net komt kijken of al vergevorderd fotograaf bent. Dit programma heeft alles wat je nodig hebt.

Het enige wat je hoeft te doen is Creative Cloud lidmaatschap aan te schaffen voor 12 euro per maand. In alle eerlijkheid: dat kost geen reet. Als je van fotograferen houdt dan moet je dit gewoon aanschaffen. De mensen die series bingewachten voor hun leven hebben toch ook een Netflix-abonnementje?

Noemenswaardig is daarnaast de soepelheid van het programma. Met Lightroom kun je heel easy foto’s importeren, opslaan, netjes indelen en vervolgens bewerken vanaf je telefoon, tablet of desktop. Ook handig is dat je ze sterren en kleurtjes kan geven. Als je een beetje aan het spelen bent met je camera en op vakantie bent geweest, dan heb je al snel 2.000 foto’s gemaakt. Door ze sterren te geven  weet je makkelijk welke prioriteit genieten. Alles werkt heel overzichtelijk en snel. Zit allemaal in Creative Cloud-fotografie lidmaatschap.

Deze gast hieronder laat op een bazige manier even zien wat je allemaal kan met de Creative Cloud. Zelf ook aan de slag? Hier meer informatie en kun je een abo afsluiten.

In samenwerking met Adobe

Reageer op artikel:
Met Adobe turn jij je foto’s simpel om tot professionele super platen
Sluiten