Phazon zijn de vetste draadloze oortjes die niet uit kunnen vallen

Of je nu de sportschool induikt, gaat hardlopen, zwemen of op de fiets springt muziek bij het sporten is altijd een goed idee. Helaas heb je dan altijd last van zo’n irritante draad of willen die dingen weer niet in je oren blijven zitten. Ontzettend vervelend, want dan ben je vaak drukker met je oortjes dan met het sporten. Gelukkig komt in juli 2016 de Phazon op de markt en zijn al deze problemen verleden tijd.

Deze geheel draadloze oortjes zijn waterdicht en passen in ieder oor. Geen rare opzetstukjes, maar gewoon ‘one size fits all’. Volgens de makers zijn ze zo gevormd dat ze altijd goed blijven zitten, zelfs als je de meeste misvormde flaporen hebt. Ze zijn nu druk bezig om de geluidskwaliteit zo goed mogelijk te maken. Daarom hebben ze ook ‘passive noise cancellation’ zodat je geen last hebt van omgevingsgeluid.

Dankzij de sterke batterij kun je zes uur lang muziek luisteren voordat je hem opnieuw moet opladen. Dat opladen gaat dankzij het fancy laadstation dat je erbij krijgt super snel. Binnen twintig minuten is je batterij namelijk weer voor 80% vol. Wel zijn alleen wel bang dat je deze kleine oortjes snel kwijtraakt, maar daar hebben ze ook wat op gevonden. Met de handige app kun je ze namelijk altijd terug vinden. Als je ze nu al besteld kosten ze 135 euro. Niet goedkoop, maar dit zouden maar zo de beste oortjes voor sporters kunnen zijn.

Reageer op artikel:
Phazon zijn de vetste draadloze oortjes die niet uit kunnen vallen
Sluiten