Openhartig gesprek van Peter Bosz bij Andy in de auto mag je niet missen

redactie 20 mrt 2019 Entertainment

Het is elke keer weer een verassing wie Andy van der Meijde nu weer in de auto heeft. Deze keer kwam de excentrieke ex-profvoetballer plotseling met Peter Bosz op de proppen. Het openhartige interview met de huidige trainer van Bayer Leverkusen is maar liefst 40 minuten genieten.

In het gesprek gaat het onder andere over de eerste keer dat Matthijs de Ligt bij de selectie aansloot bij Ajax. Peter Bosz moest in eerste instantie niets hebben van een 16-jarige centrale verdediger bij de selectie, maar na hem 1 weekje aan de slag gezien te hebben was de trainer compleet overtuigd.

Ervaringen van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen

Ook de voetbalfilosofie van Bosz komt volop aan bod. Zo heeft hij het over de warming-up voorafgaand aan trainingen. Volgens Bosz is dit complete onzin. Hij gebruikt die 30 minuten liever voor wat extra positiespel. Natuurlijk vertelt hij ook over zijn ervaringen bij Bayer Leverkusen. De oefenmeester besloot, tegen zijn gewoonte in, tijdens de winterstop in te stappen bij de Duitse club. Met spelers als Julian Brandt heeft hij het daar ontzettend naar zijn zin. Nog een onderwerp dat behandeld wordt is hoe Pierre-Emerick Aubameyang zich onmogelijk maakte toen Bosz bij Dortmund zat. We gaan verder niet te veel verklappen, check het openhartige interview vooral zelf!

Reageer op artikel:
Openhartig gesprek van Peter Bosz bij Andy in de auto mag je niet missen
Sluiten