Pestkop krijgt zijn verdiende loon op heerlijke ‘non-aggressieve’ wijze

Redactie 6 mei 2017 Entertainment

Elke school, elke vereniging en elke kinderopvang heeft wel een pestkop rondlopen die het leven van de andere kinderen zuur maakt. Ze intimideren andere kinderen, stelen geheel volgens cliché hun lunchgeld en houden geen rekening met een wederopstanding van de sulletjes. En dát is nou net het lekkerste altijd: Een klein klootzakje loopt een ‘minder populair’ mannetje te treiteren en wordt verrast door de vecht skills van het eigenlijke slachtoffer.

De gespierde spijker in dit filmpje neemt ook nog eens de moeite om verbaal aan te geven hoe cool hij wel niet is. “Wanna test me? I don’t back down!”. Hij grijpt (weliswaar op pietluttige wijze) de nek van het jongetje met de bril vast, die lijkt hem nog één kans te geven en dan gebeurt het.

Nerdjes zijn niet meer zoals vroeger, tegenwoordig is zelfverdediging de eerste sport waar gepeste jongetjes op gaan en dat blijkt (maar weer) een prima keuze te zijn. De kreun die de keel van de pestkop verlaat wanneer hij de grond raakt geeft zo’n voldaan gevoel. Judoka Master ‘Brillie’ geeft aan zelfs nog de sweater te willen halen voor de verslagen Goliath van dit verhaal. Wat een held.

This day and age the kid with glasses isn’t just the “nerd”, they’re also your worst enemy physically from time to time. Choose your confrontations wisely, bullies. ?? #JiuJitsuSavedMyLife

Een bericht gedeeld door Jiu Jitsu Saved My Life (@jiu_jitsu_saved_my_life) op

Reageer op artikel:
Pestkop krijgt zijn verdiende loon op heerlijke ‘non-aggressieve’ wijze
Sluiten