Peaky Blinders komt met een zesde en misschien zelfs een zevende seizoen

Redactie 7 mei 2018 Entertainment

Dames en heren, koeken en peren, het grote woord is eruit: Peaky Blinders krijgt een zesde en misschien ook nog wel een zevende seizoen. Beter de week beginnen kan bijna niet. Boem pats hatsaflats, Peaky fucking Blinders, we komen eraan.

De geruchtenmolen vergaarde al vele sappige roddeltjes en die werden nu uiteindelijk gemalen tot een bevestiging van de show zelf. De beruchte criminele bende uit Birmingham komt dus terug op je beeldbuis met een zesde seizoen. Een zevende seizoen zit er ook misschien wel in. Hurray!

Broodje kaas

Dit vertelde Steven Knight, bedenker van de serie, tijdens het eten van zijn broodje kaas. Hij was op de koffie met de Birmingham Press Club en maakte de lunch dus een stuk aangenamer. “We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murphy gesproken en hij gaat er volledig voor”, aldus meneer Knight.

Peaky Blinders festival

Het is dus ontzettend mooi dat we nu al dit nieuws horen. Momenteel zijn de makers bezig met seizoen vijf, dus we hebben nog heel wat lekkers te vertoeven voor ons. Oh en vind je het allemaal maar lang duren en kun je dus echt niet wachten om de nieuwe beelden te zien? Wij hebben iets diks voor je. Een heus Peaky Blinders festival en, ja we hebben nóg meer, ook nog eens een café, geheel in Peaky Blinders stijl. Dat is pas eens lekker de week beginnen of niet makker?!

Reageer op artikel:
Peaky Blinders komt met een zesde en misschien zelfs een zevende seizoen
Sluiten