Patries doet haar verhaal bij Jinek

Redactie 15 feb 2017 Entertainment

Iedereen weet het, we hebben er allemaal ons plasje over gedaan, de video’s zijn miljoenen keren bekeken en zelfs de hashtag #jesuispatries ging rond. De sekstapes van Patricia Paay. Gister was La Paay bij Eva Jinek te gast om eenmalig haar verhaal te doen.

Patries vertelde dat zij wist dat ze gefilmd werd, in tegenstelling tot wat haar advocaat vorige week bekend maakte. Tijdens de vrijpartij met haar ex-vriend probeerde zij eens wat nieuws. “Iedereen doet wel eens iets geks. Je verwacht niet dat het op social media wordt gedeeld. Ik had beter moeten weten, dat zeg ik eerlijk. Maar ik blijf wel vinden dat iedereen thuis mag doen wat-ie wil. Daar heeft niemand iets mee te maken.”

Het valt Patries allemaal erg zwaar. In de show vertelt zij Jinek het volgende: ”Ik snap heel goed dat jonge meisjes die op een zelfde manier vernederd worden denken ‘ik wil dood’. Dat dacht ik ook.” Ze durfde het huis niet meer uit en de eieren vliegen tegen de ruiten. De carrière van Patricia Paay krijgt, net als haar imago, een flinke klap. Zo zijn twee aanbiedingen die de presentatrice had, weer ingetrokken. Paay ziet het incident dan ook als “het ergste wat ik ooit heb meegemaakt”.

Eva zal wel dankbaar zijn dat de Pat bij haar wilde aanschuiven. De talkshow van Eva Jinek groeit snel aan kijkers en met Patricia in de uitzending is een recordaantal van ruim 1,4 miljoen kijkers bereikt. Haar vorige record stond op 1,06 miljoen na de aflevering van twee weken geleden.

Dat Paay een dikke schadevergoeding gaat eisen hoorde we vorig week al. Haar advocaat zei vorige week een bedrag met “minstens vijf en misschien zelfs zes nullen” aan smartengeld te gaan eisen.

“De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt”, aldus deheer Langelaar.  “Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem.” Wordt vervolgd.

NULindanieuws

Reageer op artikel:
Patries doet haar verhaal bij Jinek
Sluiten