Broers en zussen krijgen gratis popcorn bij Pathé tijdens de Nationale Broer- en Zusdag

redactie 21 sep 2018 Nieuws

Je broer of zus is waarschijnlijk de persoon in je leven die het langst zult kennen. Ondanks dat we tegenwoordig voor elke dag van het jaar een speciale feestdag lijken te hebben, is een Nationale Broer- en Zusdag is dus helemaal niet zo verkeerd. Zeker niet met de speciale actie die Pathé heeft aangekondigd.

Oprah Winfrey-achtige praktijken

De dag om je broederschap te vieren is op 30 september. Dit jaar wordt het dankzij de Pathé zelfs helemaal leuk, op vertoon van je filmticket kun je als broer en zus een gratis bak popcorn incasseren. Als je het niet zo met je zus hebt kun je ook gewoon je broer meenemen. Broers en zussen in welke combinatie dan ook, het maakt geen reet uit. Pathé deelt de gepofte mais uit als Oprah Winfrey. Jij krijgt popcorn, jij krijgt popcorn, iedereen krijgt popcorn! Behalve jij, want jij bent enig kind.

Ook als je in Utrecht woont heb je pech. Pathé Rembrandt Utrecht doet namelijk niet mee aan de actie in verband met het Nederlands Film Festival.

Lekker thuis blijven

Hebben je ouders je nou geen broers of zussen gegund, of woon je in Utrecht, dan moet je nu voor je popcorn moet dokken. Eenzaam en alleen in de bios zitten, of de volle mep betalen, is niet ideaal. Dan kun je beter Netflix aan knallen. Omdat wij ook aan de broederlozen en Utrechtenaren onder ons denken hebben we hier de vetste Netflix-releases van september voor je.

Reageer op artikel:
Broers en zussen krijgen gratis popcorn bij Pathé tijdens de Nationale Broer- en Zusdag
Sluiten