Passagier betrapt koppel na toetreding tot de Mile High Club

Redactie 11 jul 2017 Entertainment

The mile high club kent vanaf nu twee nieuwe leden. Dit stelletje denkt de ultieme strategie te hebben, waardoor hun vluggertje in het vliegtuig niet opvalt. Buiten dat waarschijnlijk een groot gedeelte van de passagiers het wel door heeft, windt de man naast de wc er geen doekjes om. Hij filmt ze namelijk terwijl ze zo onopvallend mogelijk het zogenaamde plaats delict verlaten.

Dit stelletje maakt er in ieder geval een knallende 4th of July van, dat is namelijk de dag dat David Eve ze betrapt op een vlucht van Londen naar Miami. Hij zet het filmpje op Facebook met daarbij als bijschrift: “Wait, was, wasn’t there just two people in there? Naughty Americans!”

Het is duidelijk dat de vrouw door heeft dat ze betrapt zijn, dat is aan haar gezicht af te lezen. De man is echter nog zeer tevreden over hetgeen zojuist is gebeurd en geniet daar duidelijk nog van na. Alles bij elkaar levert dat een geniaal filmpje op, terwijl Virgin Atlantic ook nog een duit in het zakje doet: “We’re pretty sure that’s our plane! The mood lighting certainly put a smile on their faces #smilehighclub.”

Mile High Members Get Caught In The Act

Mile high club members thought they'd hid it so well… ✈️??

Geplaatst door LADbible op donderdag 6 juli 2017

Reageer op artikel:
Passagier betrapt koppel na toetreding tot de Mile High Club
Sluiten