Palawan is weer het mooiste eiland ter wereld

Redactie 21 feb 2017 Entertainment

De meeste Nederlanders zijn weleens op een eiland geweest. Ze bezoeken zo nu en dan een Waddeneilandje of gaan een week lang ongegeneerd zichzelf volledig te buiten aan voedsel en laten zich verwennen in een all-inclusive resort op een Grieks eiland.

Mooi natuurlijk, maar wie echt wat buitengewoons wil, kan maar beter afreizen naar de Filipijnen. Deze eilandenstaat telt gigantisch veel eilanden en er is dus grote kans aanwezig dat er een verbluffend mooi plekje tussen zit. Dat is ook zeker waar want het Filipijnse eiland Palawan is uitgeroepen tot het mooiste eiland ter wereld.

Palawan is nu nog een ongerepte, ruige parel waar nauwelijks toeristen komen. Dit is de ideale plaats om de natuur in al haar schoonheid te ervaren. Waar de Indonesische eilanden worden overspoeld door hippies en ander toeristentuig die willen fullmoonen, blijft Palawan nog puur en mooi. Vorig jaar was het eiland ook al de mooiste ter wereld, wij zouden niet verbaasd zijn als volgend jaar Palawan wederom met de titel aan de haal gaat.

Ballinnn

Reageer op artikel:
Palawan is weer het mooiste eiland ter wereld
Sluiten