Geld gaat nooit vervelen, je vindt wel nieuwe manieren waarop het leuk is om te spenderen. Dat laat de 35-jarige miljonair Pablo Pérez zien, als je al genoeg sportauto’s in de garage hebt staan dan plak je er gewoon eentje aan de muur in je woonkamer. Voor Pablo (hahaha fijn) geen normale auto, nee een replica van een Pagani Zonda Revolucion.

Dat is pas kunst. Er valt niet over de waarde te twisten, ook al is het een replica. Maar blijkbaar geeft Pablo daar helemaal niets om, hij heeft geld zat.

Vermogen

Pablo zijn vader verkocht 16 jaar geleden zijn bedrijf Perez Companc, een energie-conglomeraat, voor het prachtige bedrag van 1 miljard dollar. Geld zat in de familie dus. Daar bovenop schonk de papa zijn kinderen in 2009 zijn belang in voedingsgigant Molinos Rio de la Plata. Je zult kunnen begrijpen dat zoon Pablo niet echt iets te kort komt en bijna alles wel kan kopen wat zijn hartje begeerd. Zo ook de mooie Pagani replica aan de muur van zijn woonkamer.

Verzameling

Dat is ook Pablo zijn main hobby, sportwagens verzamelen. Wij kunnen ons geen betere hobby verzinnen, mits je het geld hebt natuurlijk. Pablo is de trotse eigenaar van een zeldzame Pagani Huayra BC en een Zonda Revolucion die voor op het circuit bedoeld is. Hij deelt de mooie auto verzameling graag op zijn Instagram die ondertussen al meer dan 840.000 volgers heeft.

Pronkstuk

Zo deelde Pablo Perez ook zijn nieuwe aanwinst voor in de zitkamer. Een replica van een Pagani Zonda Revolucion pronkt daar trots. Ook al is het geen echte auto, je zult er wat knaken voor moeten neerleggen om er eentje zwevend in je woonkamer te krijgen.

Maar Pablo heeft ook heel veel echte auto’s. Om een idee te krijgen van Pablo zijn welvaart, hier een aantal foto’s van zijn Instagram:

Foto: Instagram Pablo Perez