Pablo Escbor zorgt zelfs na zijn dood nog voor opschudding

koen 17 okt 2014 Entertainment

Hij terroriseerde jarenlang de mensheid met zijn kartels, was koning van de cocaïne en zelfs dertien jaar na zijn dood zorgt hij nog voor opschudding in Colombia. Pablo Escobar. De drugsbaron smokkelde in zijn goede dagen niet alleen illegale producten het land uit maar hij smokkelde ook wel eens wat het land in. Zo smokkelde hij voor zijn privédierentuin een tweetal nijlpaarden Colombia in. Bij Pablo kon alles natuurlijk.

Toen de drugsbaron inmiddels was overleden en de militairen bij zijn mansion aankwamen wisten ze niet wat te doen met de beesten van Escobar. Alle dieren kregen uiteindelijk onderdak bij andere dierentuinen maar de nijlpaarden waren te groot en bleven daar achter in de wateren rondom Pablo’s casa.

Het probleem alleen is nu dat de nijlpaarden zich in de afgelopen jaren hebben voortgeplant en voor grote overlast zorgen bij de locals en natuurwachters. Deze nijlpaardenpopulatie is zelfs de grootste ter wereld buiten Afrika om. Nijlpaarden staan er om bekend dat zij op jaarbasis meer mensen vermoorden dan leeuwen, olifanten, luipaarden en buffels.

Zo krijgt de Colombiaanse drugsbaron het voor elkaar om jaren na zijn dood nog steeds de mensen te terroriseren. Wat een boef is het ook.

Reageer op artikel:
Pablo Escbor zorgt zelfs na zijn dood nog voor opschudding
Sluiten