De beste pranker van deze eeuw is terug

Redactie 3 mei 2017 Entertainment

De hilarische pranks van de Owlman waren een razend succes in 2014. Mediabedrijf HexMedia uit het Verenigd Koninkrijk bracht destijds hele vette video’s uit. In de video’s kon je dankzij verborgen camera’s zien hoe mensen, wie toch al op een enge verlaten locatie liepen, plotseling werden opgeschrikt door een halfman in een absurd eng kostuum, met uilenkop en vieze gore klauwen. Ze werden de stuipen op het lijf gejaagd en renden vaak al gillend weg.

Waarschijnlijk waren wij ook schreeuwend weggerend, maar des te meer genieten we van het kijken naar de video’s. Welnu: onze grote angstaanjagende vriend is terug en het gaat goed moet hem. Hij speelt mee in een nieuwe horrorfilm, genaamd The Black Gloves. Hierin speelt hij zichzelf, de niet-sprekende maar doodenge Owlman. Ook heeft hij een nieuwe verborgen camera-actie gehouden in een verlaten ziekenhuis in Schotland.

We zijn heel blij de Owlman nooit tegen te zijn gekomen in het echt, maar van de video’s kunnen we vreselijk genieten. In de volgende video zie je de meest recente prank van Owlman.

In 2014 vergaarde de makers achter Owlman hun roem door de volgende video’s op het internet te plaatsen. Iedereen wilde ze zien. Ook hielp het mee dat Owlman een mysterie bleef. Hij deed geen interviews en zei nooit wat. Het enige wat hij deed was mensen de stuipen op het lijf jagen.

 

Reageer op artikel:
De beste pranker van deze eeuw is terug
Sluiten