Overvallers zetten zaag in benen Zuid-Afrikaanse triatleet

Redactie 7 mrt 2018 Entertainment

Ben je nét lekker bezig met je dagelijkse rondje op de fiets, word je aangevallen door drie vreemde mannen. Klote. Het is nog meer klote als blijkt dat deze gozers niet uit zijn op je bezittingen, maar op je benen. Het overkwam de Zuid-Afrikaanse trialeet Mhlengi Gwala. Hij raakte bij de lugubere aanval bijna zijn beide benen kwijt. Bizar.

De 26-jarige sporter was op zijn fiets in Durban een trainingstocht aan het maken toen drie vreemde mannen hem aanvielen. Gwala stopte direct en wilde zijn telefoon afstaan, maar dat was niet waar de overvallers voor kwamen. Zij wilden namelijk zijn benen eraf zagen. Hell no.

,,Ze sleurden hem naar de rand van de weg in het struikgewas en begonnen te zagen”, vertelde zijn trainingsmaat Sandile Shange aan de BBC. Gwala wist te ontsnappen omdat de zaag te bot was om zijn hele been af te zagen en vastliep. ,,Hij ligt nu in het ziekenhuis en zijn toestand is stabiel. De artsen hebben gezegd dat ze zijn been kunnen redden en dat hij weer zal kunnen rennen, maar het herstel zal lang duren.”

De overvallers worden momenteel nog steeds gezocht voor deze opmerkelijke poging tot moord.

Zaag

Foto’s: Facebook Mhlengi Mhle Gwala

Reageer op artikel:
Overvallers zetten zaag in benen Zuid-Afrikaanse triatleet
Sluiten