Overnacht op de vetste Airbnb-locatie ooit: in het oudste aquarium ter wereld tussen de haaien

redactie 30 mrt 2016 Entertainment

Één van de bruutste plekken om en uiltje te knappen is toch wel onderwater omringd door 35 haaien. Je kan via Airbnb nu kans maken op een overnachting in het aquarium van Parijs, aan de voet van de Eiffeltoren. Het enige wat tussen jou en de bloeddorstige waterroofdieren zit is glas. Normaal gesproken worden de glazen ruimtes met een uitzicht van 360 graden gebruikt om het gedrag van de killers te observeren, maar zet er een bed in en je hebt een prima hotelkamer.

Je slaapt op tien meter diep met drie miljoen liter water dat tegen je slaapkamerraam aandrukt en je in de gaten wordt gehouden door meer dan 30 haaien. Wij kunnen ons persoonlijk niks toffers voorstellen. Je kan lekker dineren in de glazen haaientunnel en het ontbijt wordt ook verzorgt. De drie gelukkigen stellen zullen tussen 11 en 13 april worden begroet door freediver en onderwaterfotograaf Fred Buyle, die meer dan 100 meter diep kan duiken op één adem.

Om vervolgens een slaappartijtje te houden in de omgekeerde vissenkom. Een handige tip van het onderwaterhotel: ga niet slaapwandelen en neem geen nachtelijke duik. Oja, en kijk de film Jaws niet voordat je met je nieuwe huisgenoten een oogje dicht doet.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Reageer op artikel:
Overnacht op de vetste Airbnb-locatie ooit: in het oudste aquarium ter wereld tussen de haaien
Sluiten