Oude man berooft bank om aan zijn vrouw te ontsnappen

Redactie 25 jan 2017 Entertainment

Sommige mannen verzinnen de gekste smoesjes om maar niet bij hun vrouw te zijn na al jaren in de sleur te zitten. We kunnen begrijpen dat je geen zin hebt om iedere dag naar koffietijd te kijken met haar, maar deze Amerikaan ging wel heel erg ver om zijn vrouw te ontlopen.

Lawrence Ripple, een 70-jarige Amerikaan, beroofde in september een bank in Kansas en gaf zich daarna aan bij de politie. Hij zei tegen de agenten dat hij op deze manier ”weg kon bij zijn vrouw”. Lawrence liep de bank binnen en gaf een medewerker een briefje waarop stond dat ie geld wilde en een wapen bij zich had. Ripple kreeg $3000 mee.

Voor zijn vluchtweg had de Amerikaan een uitgebreid plan klaar liggen. Hij wachtte in de lobby op de politie en toen de agenten binnen stormden, zei Ripple: “Ik ben de man die jullie zoeken. Ik wil liever naar de cel dan naar huis.” Het schijnt dat hij die dag een ruzie had met z’n vrouw en niet meer in die situatie wilde leven. De bejaarde Amerikaan zei later tegen de politie dat hij het briefje aan de keukentafel had geschreven terwijl zijn vrouw tegenover hem zat.

De bank lag naast het politiebureau zodat Ripple zeker gearresteerd zou worden. Gisteren moest hij voor de rechter verschijnen, mevrouw Ripple bracht haar man nog wel naar de rechtbank. Hij zou maar liefst 30 jaar cel kunnen krijgen voor zijn overval, we zijn nu wel benieuwd wat voor een vrouw deze actie waard is. Stuur voor straf deze man naar huis.
mugshot Lawrence Ripple

Reageer op artikel:
Oude man berooft bank om aan zijn vrouw te ontsnappen
Sluiten