Al meer dan 1000 hitsige deelnemers verwacht bij recordpoging grootste orgie

Redactie 14 mei 2018 Entertainment

Kilo’s aan hitsig zweet, een grote ruimte aan piemels, tetten en voorbinddildo’s en de calorieën vliegen er doorheen alsof je in de sportschool staat te zwoegen. Niets gaat boven een heerlijke orgie met meer dan 1000 deelnemers, toch? 2 juni vindt namelijk de recordpoging grootste orgie plaats.

We zien het eigenlijk nog niet bepaald voor ons. Het klinkt ook niet als het meest hygiënische festijn ooit, maar dat je aan je trekken komt, dat is wel zeker. Menage Life, een organisatie die zich inzet voor seksuele vrijheid, organiseert het evenement dat op zaterdag 2 juni in Las Vegas plaatsvindt. De orgie is een onderdeel van het vierdaags festival Sin City 8. Meer dan 1000 liefhebbers hebben al gezegd naar Vegas te reizen.

Duur grapje

Wil je meedoen? Dat kan natuurlijk. Gaat je alleen wel wat geld kosten. Per koppel betaal je namelijk 165 euro, das dus 82.5, uit ons hoofd, per persoon. Ben je een vrijgezelle vrouw, betaal je maar 20 knaken. Niet heel duur. Voor de mannen onder ons, helaas, je mag niet meedoen. Slaat nergens op, maar goed. We denken dat de organisatie anders bang is voor een overvloed aan mannen. Het huidige wereldrecord voor de grootste orgie staat op naam van een evenement dat in 2006 in Japan (waar anders) plaatsvond. Toen deden er 250 koppels aan mee. Je kunt ook nog altijd mee met deze orgiecruise. Check ook even de onderstaande orgiescène uit Perfume. Lekker zwetuhhh!

 

Reageer op artikel:
Al meer dan 1000 hitsige deelnemers verwacht bij recordpoging grootste orgie
Sluiten