Opa Verstappen gaat volledig door het lint bij Radio 538

redactie 27 jul 2016 Entertainment

Voor wie het heeft gemist. De Telegraaf pakte deze week uit met een ouderwetse roddelstory van de bovenste plank waarin wordt beweerd dat Jos Verstappen zijn eigen pa Frans zou hebben afgetuigd. 

Dit zou afgelopen zondag in Montfort zijn gebeurd op de dag dat trots van de familie Max de vijfde plaats behaalde tijdens de Grand Prix van Hongarije. Radio 538 vond het een eigenaardig verhaal en belde opa Frans op om te vragen hoe het zit.

Dat De Telegraaf niet aan wederhoor heeft gedaan blijkt wel uit het feit dat opa Frans ‘m de pan uitflipt over het lulverhaal in de roddelkrant. ‘Ik snap niet dat jullie je iets van De Telegraaf aantrekken,’ spreekt een woeste Frans. ‘Die achterlijke krant. Het is één groot lulverhaal. Jos kapot maken, Max kapot maken en opa kapot maken. Stelletje honden zijn het.’ Hij is met name boos omdat De Telegraaf niet even bij hem heeft gepolst hoe de vork in de steel zit. ‘Ik ben geëmotioneerd omdat ik het verhaal niet terug kan publiceren, want dat doen ze niet,’ aldus de opa van onze nationale raceheld.

Hats! Dat is duidelijke taal. Opa geeft wel aan dat er stevige woorden zijn gesproken met Jos. ‘Dat brengt de sport met zich mee, maar er zijn géén klappen gevallen.’ Duidelijk verhaal. Hoor hier zelf het relaas van Frans aan vanaf 1.40 min.

Reageer op artikel:
Opa Verstappen gaat volledig door het lint bij Radio 538
Sluiten