Jeugdliefde Super Smash Bros komt nog dit jaar uit voor de Nintendo Switch

Redactie 9 mrt 2018 Entertainment

Strijders, opgelet! Vierkante ogen, kwijl uit je mond en kramp in je handpalmen. Kun je de talloze uurtjes ‘Super Smash Bros’ achter de Nintendo Gamecube nog herinneren? Dat waren nog is gouden tijden. Iedereen had zijn lievelingspoppetje, een figuurtje dat nog altijd ergens in je hart verscholen zit. Het spel bewijst keer op keer een van de besten aller tijden te zijn. Mannen opgelet, het paradijs is nabij! ‘Super Smash Bros’ komt dit jaar nog uit op de Nintendo Switch!

Nintendo maakte afgelopen nacht via een livestream het nieuws bekend. In Super Smash Bros nemen personages uit meerdere Nintendo spellen het tegen elkaar op in een epische battle tot de dood. Nog nooit werd er zo een mooi strijdtoneel verschaft om een krijger zijn vaardigheden te kunnen laten tonen.

In het spel zullen we natuurlijk Mario en zijn maatjes kunnen besturen, Link en de personages uit schietgamereeks Splatoon. Ow, en niet te vergeten onze favoriete Pokemons. Als dit geen nostalgie is dan weten wij het ook niet meer.

Spellen

Nintendo kondigde meteen de verschijninsdata van meerdere spellen aan. Mario Tennis zal op 22 juni verschijnen en de Wii U-game Captain Toad: Treasure Tracker zal op 13 juli uitgebracht worden. Nintendo fans worden weer is goed in de watten gelegd en hebben een boel om naar uit te kunnen kijken.

Pak de oude gamecube er maar alvast bij, want als dit spel uit komt wil je natuurlijk meteen de beste speler van de vriendengroep zijn. Graag gedaan voor de waarschuwing!

Foto: Flickr.com

Reageer op artikel:
Jeugdliefde Super Smash Bros komt nog dit jaar uit voor de Nintendo Switch
Sluiten