Ontspoorde George Michael klapt 25 toeters per dag

luc 19 jun 2015 Entertainment

George Michael. Wie kent ‘m niet? In de jaren ’80 en ’90 scoorde hij de één na de andere SkyRadio classic. Faith, Freedom, Careless Whisper. Noem het allemaal maar op. Maar de beste man kwam niet altijd in het nieuws vanwege z’n muziek. Zo ‘sierde’ hij ooit de krantenkoppen omdat hij een man aan het pijpen was op een openbaar toilet langs de snelweg. Z’n leven gaat een beetje met ups and downs zullen we maar zeggen. We zijn nu weer bij een dalletje aanbeland, want Duitse media melden dat George in een afkickkliniek zit omdat hij maar liefst 25 snaken per dag smoked. Man! Dat lukt Snoop niet eens.

Opgenomen
Volgens de Duitse media is Sjors opgenomen in de Zwitserse Kusnacht praktijk. De afkickkliniek waar een gemiddelde behandeling *slik* zo’n €100.000 euro kost. Een pleister op de wond: dit betekent dat George gelukkig nog niet al z’n centen er doorheen heeft geblowd.

Duur geintje
Maar wat kost deze dagelijkse rookhobby van de voormalig zanger nou eigenlijk? Hebben we voor je uitgerekend. Hij heeft best wat te makken, dus hij gaat niet voor gare troep. Voor het gemak gaan we ervan uit dat hij Amnesia-wiet rookt voor een tientje per gram.

George houdt wel van een sterke djonko, dus laten we zeggen dat hij drie jonko’s uit één gram haalt. En hij rookt er 25 per dag. Dat kost hem dus: 25/3 = 8,33 x 10 = €83,- per dag. Dat is €581,- per week, bijna €2.500,- per maand.

Met alle vloeitjes en tippies zit ‘ie gewoon aan de 30k per jaar. Exclusief vreetkicks. Dan is een afkickklinikie misschien niet eens zo’n slecht idee. Nou, sterkte ermee George! Nederland zouden we even overslaan bij de volgende tour.

Reageer op artikel:
Ontspoorde George Michael klapt 25 toeters per dag
Sluiten