Vrouw ontdekt overspel van echtgenoot tijdens vlucht en zorgt voor noodlanding

Redactie 9 nov 2017 Entertainment

Zit je net lekker in het vliegtuig onderweg naar je welverdiende vakantie in Bali. Biertje erbij, zakje pinda’s op je tafeltje, filmpje aan, beetje slapen, ontspannen richting je vakantie. Totdat je vrouw achter je buitenechtelijke avontuurtjes komt… 

Het overkwam een Iraanse man die samen met zijn vrouw en kind op weg was naar het tropische eiland. De vrouw besloot niet te wachten tot ze in het resort waren aangekomen, maar ging op onmiddellijk op grote hoogte de verbale strijd aan, waardoor heel het vliegtuig kon meegenieten van zijn escapades.

Terwijl haar man rustig lag te slapen, besloot de vrouw zijn telefoon eens even door te spitten. Daarvoor ging ze zover dat ze de duim van haar man sneaky op de unlockbutton legde, waarna ze vrij spel had om de WhatsApp van haar man door te bladeren. Zo ontdekte ze dat zij niet de enige was waar hij zijn sergeant-majoor instak. Mevrouw had al een paar drankjes gedronken, dus dat wakkerde het oplaaiende vuur in haar nog flink aan.

Zo erg, dat het de Qatar Airways-vlucht, die oorspronkelijk van Doha naar Bali had moeten vliegen, een noodlanding moest maken op de luchthaven van Chennai in India. De vrouw was na haar ontdekking in alle staten en dwong het personeel het vliegtuig te stoppen. Na de landing werd het echtpaar met hun kind netjes verwijderd uit het vliegtuig en op de eerste vlucht naar Kuala Lumpur gezet, om van daaruit weer te vliegen naar Doha, waar de reis dus begon. Die leefden ongetwijfeld niet lang en gelukkig.

Reageer op artikel:
Vrouw ontdekt overspel van echtgenoot tijdens vlucht en zorgt voor noodlanding
Sluiten