Ongetraind mee trainen met de hardste teams van Defensie

Redactie 6 apr 2018 Entertainment

Het zweet sijpelt over je wangen, je bent helemaal buiten adem en op de achtergrond hoor je de commandant schreeuwen dat je moet doorgaan. Het is een heftig leventje om bij de Defensie te horen. Het Youtubekanaal Concentrate Bold volgde Niels Oosthoek en Rijk Hofman die ongetraind mee gingen zwoegen met de makkers van Defensie.

Het verwacht geen plezierig avontuurtje te worden, maar Niels en Rijk mogen niet opgeven. In de serie Ongetraind gaan bekende Concentrate presentatoren het onmogelijke aan: ongetraind de zwaarste opdrachten uitvoeren. Dit is inmiddels het tweede seizoen en als we de edities hiervoor bekijken, gaat het zwaar worden, heel zwaar.

Lachen, zweten en doorgaan

De twee mannen gaan heavy trainingen tegemoet die maar voor weinigen zijn weggelegd. Ze lopen mee met de Luchtmobiele Brigade, Korps Mariniers en de Pantsergenie. Wij doen het ze zeker niet na en hebben al het geld er niet voor over om dit soort brute challenges te verslaan. Oké, voor een miljoen denken we er over na. De twee heren zullen alles op alles moeten zetten om niet te falen. Eigenlijk onmogelijk, want de experts waarmee ze trainen hebben jarenlange ervaring, zij daarentegen nul. Dat wordt lachen, zweten en doorgaan.

Andere koek

In het eerste seizoen deden Niels en Rijk ook mee. Zo liep Niels ongetraind de Nijmeegse Wandelvierdaagse en Rijk ging ongetraind een triatlon aan. Om dan nu bij Defensie aan te kloppen, is andere koek. Ook deed JayJay Boske mee in het eerste seizoen. Hij ging de uitdaging aan om de Volvo Oceanrace uit te rijden. De eerste aflevering van Ongetraind is vandaag te zien om 17.30 uur op het Youtubekanaal van Concentrate Bold.

Reageer op artikel:
Ongetraind mee trainen met de hardste teams van Defensie
Sluiten