Oneindig tussen Porsche-modellen wisselen met Porsche Passport

Redactie 12 okt 2017 Machines

Éindelijk na keihard zwoegen en zweten genoeg geld bij elkaar gespaard om je eigen luxe gevaar op wielen aan te schaffen. Maar er ééntje kiezen, blijkt toch lastiger dan verwacht. Want die mat zwarte is wel mooi, maar die ene met die hele dikke motor is ook wel heel erg tof. Wellicht een luxeprobleem, maar het blijft lastig.

Porsche komt met dé oplossing voor je auto-keuzestress. Bij hen hoef je er namelijk helemaal niet maar ééntje uit te kiezen. Zij bieden je namelijk de optie om een heus Porsche Passport aan te schaffen. Op die manier kan je voor een vast bedrag per maand, zo vaak van auto wisselen als je wilt.

Net als jouw abonnementje bij de sportschool, als je zin hebt, ga je vanavond nog. Misschien wel íéts duurder dan je gympasje, maar beeld je eens in. Heb je in het weekend een date, dan haal je haar op in je testosteron-geladen Porsche 911. Moet je je maat helpen met verhuizen? Dan switch je even naar een Cayenne. En nog chiller, je hoeft de auto’s niet op te halen. Er komt gewoon even iemand van de Porsche dealer jouw auto omwisselen. En dit allemaal via één klik in jouw Porsche Passport app.

Zoals verwacht, komt dit natuurlijk niet zonder prijskaartje. Voor tweeduizend dollar krijg je het basispakket, Launch. Deze geeft je de keuze om onbeperkt te wisselen tussen acht modellen, onder andere de Cayenne, Boxter, Macan en de Cayman. Is dit je een beetje te burgerlijk? Dan kan je kiezen voor het Accelerate abonnement. Dan kan je maar liefst tussen 22 Porsche-kanonnen wisselen. Dit gaat je drieduizend piek in de maand kosten, maar dan zitten er wel modellen tussen als de 911 Carrera, de Panamera 4S en de Cayenne S E-Hybrid.

Heb ik je nu enorm warm gemaakt en wil je dit abonnement gisteren nog afgesloten hebben? Dan moet ik je voor nu even teleurstellen, het Porsche Passport is voorlopig alleen in Atlanta, Amerika te verkrijgen. Maar who knows, straks staan ze misschien ook  bij jou in Lutjebroek.

Airows &Manners.nl

Reageer op artikel:
Oneindig tussen Porsche-modellen wisselen met Porsche Passport
Sluiten