Onderzoek wijst uit dat je aantrekkelijker wordt gevonden in je vriendengroep

redactie 8 apr 2016 Entertainment

Gister vertelden we je al hoe je van je erectieproblemen af kan komen en vandaag gaan we ju vertellen hoe je uit de eenzamemannenclub kan stappen. Er zijn genoeg theorieën over hoe je precies een scharrel te pakken krijgt, maar nu is er zelfs wetenschappelijk bewijs voor het verkrijgen van een dame. Het grote geheim: begeef je in een groep. Is het echt zo simpel? Jazeker mannetjes! Vrouwen vinden een groep mannen namelijk aantrekkelijker dan een eenzame heer. Pak je telefoon, bel je beste maten op en duik het nachtleven in.

Onderzoeks van de Universiteit van Tilburg noemen dit het groepsaantrekkelijkheids – (GA) effect. Volgens studieauteur Job van Wolferen is het lastig om iedereen te onderscheiden die zich in de groep bevindt. Dit betekend dat je mee kan liften op de aantrekkelijkheid van je mooie vrinden en als je al een lekkerding bent, wordt je alleen maar mooier. Knappe mannen krijgen dus meer aandacht in grote groepen in tegenstelling tot kleinere gezelschappen.

Voel je niet slecht dat je meelift op de uiterlijke kenmerken van je kompanen, omarm het! Als je vrienden op de desbetreffende avond niet beschikbaar zijn dan kan je gewoon je vriendinnen bellen. Het werkt namelijk ook als je je omringd met maatjes van het andere geslacht. Mocht je die hebben natuurlijk. Mannen jullie taak voor dit weekend is elke bar, kroeg of club veroveren met de informatie die we jullie verschaft hebben. Ga erop uit en hengel de deernes binnen!

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit dat je aantrekkelijker wordt gevonden in je vriendengroep
Sluiten