Onderzoek wijst uit dat baarden smeriger zijn dan wc’s

luc 4 mei 2015 Entertainment

Baarden zijn de vertolking van echte mannen. Neanderthalers, Vikingen en hipsters dragen er allemaal één. Instagram, Facebook en Pinterest verklaren allen de liefde aan de man met baard. Toch zijn er ook baardhaters. Vaak zijn dit mannen die zelf geen baard kunnen groeien of vrouwen die liever het bed delen met Justin Bieber dan met Brad Pitt. Maar een nieuwe studie heeft uitgewezen dat deze belichaming van mannelijkheid eigenlijk vol zit met poep. Baardhaters 1 baardliefhebbers 0!

Volgens KOAT Albuquerque hebben meerdere anonieme mannen toestemming gegeven aan een microbioloog om hun baarden te testen op bacteriën. In enkele baarden werd niks spannends gevonden, maar sommigen zaten zo vol met poep en andere bacteriën dat het gemiddelde toilet nog schoner zou zijn. En wie wilt daar nou heel de dag met zijn handen doorheen gaan?

In de wereld waarin we leven is het onmogelijk om alles vrij van bacteriën te hebben. Kijk alleen al het briefgeld waarmee je dag in dag uit betaald. In Amerika zou 99% van die briefjes sporen van cocaïne bevatten. Maar als je dan toch voor die houthakkers-look wilt gaan, dan is een dagelijkse wasbeurt met shampoo wel noodzakelijk.

Eindoordeel: Baardhaters 1 baardliefhebbers 1! Zolang je je baard goed verzorgd, heb je nog altijd meer kans om met Angelina Jolie in bed te belanden, dan wanneer je voor de gladgeschoren wangetjes gaat.

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit dat baarden smeriger zijn dan wc’s
Sluiten