Onderzoek vertelt ons hoe vaak vrouwen orgasmes faken

Redactie 10 aug 2018 Girls

Oké guys, even tijd om een gevoelig onderwerp aan te snijden. Tuurlijk, jou gebeurt het niet en jij zorgt er altijd voor dat een vrouw klaarkomt. We weten echter allemaal dat dit lulkoek is en zeker nadat we de keiharde cijfers zien van hoe vaak vrouwen orgasmes faken.

Cosmopolitan heeft hier namelijk onderzoek naar gedaan onder 2.300 vrouwen en hier komen toch een paar hele interessante feiten naar boven. Zorg dat je even rustig zit, want dit kunnen confronterende cijfers zijn. Een orgasme van je meisje zal vanaf nu nooit meer hetzelfde voor je zijn. Don’t hate the messenger.

Faken

Hou je vast. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 72 procent van de vrouwen vindt namelijk dat hun man alleen maar bezig is met hun eigen hoogtepunt. Dus hoog tijd om effe wat minder met jezelf bezig te zijn. Wil je nog weten hoeveel van de vrouwen haar orgasme faket? Ah we zeggen het gewoon, maar liefst 67 procent zegt ooit wel eens een orgasme te hebben gefaket. Meestal wel om de bedpartner te sparen, dat dan weer wel. Slechts 27 procent faket een orgasme om er maar zo snel mogelijk vanaf te zijn.

Prioriteiten

Een troost heren, de vrouwen uit het onderzoek zeggen ook dat het bereiken van een spetterend hoogtepunt niet altijd hun doel is. Vijftig procent van de vrouwen die dat hoogtepunt niet bereiken, zeggen daar wel heel dichtbij in de buurt te komen. Bij 35 procent van de vrouwen lukt het de man echt totaal niet de juiste toetsen te bespelen. Volgens seksuologen moet er daarom meer gepraat worden in de slaapkamers om samen tot een happy ending te komen. Doe er je voordeel mee.

Bron: P-Magazine.
Foto: Vimeo.

Reageer op artikel:
Onderzoek vertelt ons hoe vaak vrouwen orgasmes faken
Sluiten