Onderzoek bewijst het meest sexy deel van het vrouwelijk lichaam

redactie 15 dec 2016 Girls

Oké, om te beseffen dat mannen van vrouwelijke rondingen houden, hebben wij eigenlijk geen onderzoek nodig. Kijk eens om je heen op straat en menig mannenoog volgt die lekkere bilpartij of goedgevulde borsten. FitRated.com trok er toch op uit om te onderzoeken wat we nou eigenlijk het aantrekkelijkst vinden.

Ze onderwierpen twee duizend mannen en vrouwen, zowel homo’s als hetero’s, aan een vragenvuur. Aan de hand daarvan concluderen zij welk lichaamsdeel onze meeste aandacht opeist. Wellicht een uitkomst voor diegene die geen antwoord kan geven op dé levensvraag of je een borsten- of billenman bent.

Meer dan veertig procent van de mannen en homoseksuele vrouwen worden wild van een zandloperfiguurtje, misschien niet zo verrassend. Maar deze mensen gaan automatisch lekkerder op borsten dan op billen. De gasten die meer voor de modellenlook gaan, kijken dan weer liever naar het achterwerk.

Dan is het natuurlijk ook wel leuk om te weten wat vrouwen checken als ze ons tegen het lijf lopen. Het valt toch wel op dat ze wat subtieler zijn want zonder naar onze private parts te kijken, checken ze ons uiteraard wel gewoon uit. Misschien slim om alvast je dumbbells erbij te pakken want de meeste dames gaan goed op sterke armen. Maar wees gerust, er zitten er ook genoeg tussen die een goede sixpack verkiezen boven de armen van Popeye.

Reageer op artikel:
Onderzoek bewijst het meest sexy deel van het vrouwelijk lichaam
Sluiten