Ondernemer koopt duurste auto ooit in Nederland

Redactie 24 apr 2017 Machines

Door eerste Bugatti Chiron in Nederland heeft meteen een record op zijn naam staan: het is de allerduurste personenauto die ooit geregistreerd stond in dit kikkerlandje. Hij is gekocht door de familie Perridon, van het internationale electronicabedrijf Trust. Er is gekozen voor een blauw/zilvergrijze uitvoering. Op het instagramaccount van zoon Don Perridon is te zien hoe de familie de wagen welkom heet. De wagen zou zo’n 3,4 miljoen euro kosten.

De Chiron is niet de eerste Bugatti die in het bezit is van de steenrijke familie. Ze hebben al drie Veyrons in het bezit, waar de Chiron zich nu tussen mag mengen. Zoonlief Don heeft al eens een Bugatti Veyron van zijn vader mee kunnen geven aan de politie, omdat hij 160 reed over een N-weg. Vervolgens reed hij de Porsche Carrera GT van papa Perridon in de prak. Gelukkig is dit al jaren niet meer voorgekomen, dus zal ook Don lekker kunnen genieten van deze nieuwe aanwinst.

Binnenkort wordt ons land een tweede Bugatti Chiron rijker. DJ Afrojack en ondernemer Jeroen van den Berg hebben samen ook een donkergroene Chiron besteld.

It's official ❤?? #Blessed with the Bro @jimpezie

A post shared by Don Perridon (@donperridon) on

 

It's official ❤ Thanks @pon_luxury_car |#DutchChiron

A post shared by DutchBugs (@dutchbugs) on

 

 

 

Reageer op artikel:
Ondernemer koopt duurste auto ooit in Nederland
Sluiten