Vier dit weekend 90 jaar het Olympisch Stadion

Redactie 18 jun 2018 Entertainment

Het Olympisch Stadion is het broeinest van allerlei sportevenementen die het hele jaar plaatsvinden. Het is zelfs hét stadion waar 90 jaar geleden de Olympische Spelen werd gehouden. For real, de Spelen in Nederland. Dit is natuurlijk een hele dikke reden om er een groot feest te houden. Zaterdag 23 juni is dan het moment.

Wij als Nederlanders zijn natuurlijk niet vies van een potje sporten. We zijn er ook pittig goed in. Denk bijvoorbeeld maar aan het Nederlands voetbalelftal. Wat slepen we toch een boel prijzen in de wacht. Zo wonnen we de afgelopen wedstrijden toch vaak. Tja die voetbalvrouwen kunnen het als de beste. Alle gekheid op een stokje, we bruisen van talentjes.

Coca-Cola

Niet alleen wordt er een fissa gemaakt voor het stadion, maar Coca-Cola was 90 jaar geleden ook voor het eerst in ons land. Tijdens de Olympische Spelen werden er duizenden kratten Coca-Cola verscheept naar de Lage Landen. Dit was de opening van een groot succes. Daarom slaan ze de handen ineen en hebben de twee gewerkt aan een groot evenement.

Activiteitenbonanza

De zaterdag 23 juni opent het Olympisch Stadion gratis en voor helemaal nop haar deuren. Er is een markt waar allemaal verschillende Olympische of Cola spullen te koop zijn. Bezoekers kunnen ook naar de film, kunstwerken bouwen van allerlei Coca-Cola producten en zelfs de 100 meter rennen. Daarna zal er ook een veiling zijn. Heb jij dus nog spullen van de Olympische Spelen of Coca-Cola waarbij je denkt dat ze flink geld kunnen opleveren, doe je ding.

Wil je hierbij zijn? Kan gewoon! Meld je aan op vier90jaar.nl en wie weet zien we jou op zaterdag 23 juni. Hieronder nog een aantal geniale foto’s van het Olympisch Stadion door de jaren heen.

Reageer op artikel:
Vier dit weekend 90 jaar het Olympisch Stadion
Sluiten