Ogenschijnlijk onschuldige Google zoektermen waar je helemaal slecht op gaat

Iedereen kent wel een paar, ogenschijnlijk, onschuldige zinnetjes of woorden die op het internet iets héél anders betekenen dan je verwacht. Je hebt vast wel een keer in het computerlokaal op de middelbare school of op werk iemand verneukt door hem of haar naar een onschuldige website te sturen om vervolgens helemaal stuk te gaan als er draaiende piemels of Japanse poepsex op het scherm verschijnt. We hebben de negen bekendste synoniemen voor viezigheid op een rij gezet zodat je, je klasgenoten of collega’s het leven wat zuurder kan maken.

 

1. “Lemon party”

Wat je verwacht: Het klinkt heel fris en fruitig: lemon party. Je gedachten gaan meteen naar een zomers feestje waar je met een koud drankje met een stukje citroen erin helemaal lekker aan het gaan bent. Citroen-merengue taarten in overvloed en dat leuke meisje waar je mee aan het flirten bent heeft een speels, kort, geel rokje aan dat af en toe omhoog waait door een zomers avond briesje.

Wat je krijgt: Oude mannen die elkaar afzuigen.

2. “Blue Waffle”

Wat je verwacht: Een tof nieuw wafel tentje bij jou om de hoek dat experimenteert met het beslag van de wafels. Heerlijke blauwe bosbessen wafels met een flinke lik room en gesmolten chocolade eroverheen.

Wat je krijgt: een foto van een door SOA’s geteisterde foef.

3. “GOATSE”

Wat je verwacht: Het internet staat vol met grappige geiten filmpjes, dus dit zal wel weer zo’n filmpje zijn. Iets met een blèrende geit waar je op een gegeven moment toch om moet lachen.

Wat je krijgt: Een foto van een man die z’n opengesperde gat aan de camera showt.

4. “Fournier”

Wat je verwacht: Het klinkt Frans, misschien een nieuw mode huis? Oh wacht dat is toch dat nieuwe restaurant van die ene Franse chef waar iedereen het over heeft?

Wat je krijgt: Een soort vleesetend ziekte die heel veel nare foto’s op z’n naam heeft staan.

5. “Mr. Hands”

Wat je verwacht: Een kinder programma waarin de hoofdpersoon Mickey Mouse-achtige handen heeft en olijk rond danst.

Wat je krijgt: Een video van een man die in z’n anjer wordt genomen door een paard en het niet overleeft.

6. “Tub Girl”

Wat je verwacht: Een derderangs superheldin uit een comic book.

Wat je krijgt: Een foto van een vrouw die vloeistof uit haar anus op haar gezicht laat druipen.

7. “Meatspin”

Wat je verwacht: Een forum voor mensen met een voorliefde voor draaiend vlees. Denk aan: kebab, kip of varken aan het spit of een lekkere gyros.

Wat je krijgt: Een filmpje van twee mannen (of twee trans-vrouwen) die elkaar lekker aan het ploegen zijn. Hierbij draait de pielemuis van de persoon die bovenop zit hypnotiserend rond. Een teller houdt bij hoe vaak je de tampeloeres van meneer hebt zien ronddraaien.

8. “Two Girls, One Cup”

Wat je verwacht: Twee rondborstige dames die op sensuele wijze een milkshake soldaat maken.

Wat je krijgt: Kots en poep. Het deel van de twee meisjes was goed alleen hebben ze de milkshake vervangen door hun eigen stront en braaksel. Het gaat om twee Japanse dames dus heel verrast zijn we nou ook weer niet. 

9. “Cake Farts”

Wat je verwacht: Een dame die scheetjes laat op een lief klein cakeje.

Wat je krijgt: Precies dat.

Zo zie je maar weer dat het internet een verraderlijke plek is vol valkuilen en boobytraps, leer van je fouten en zorg ervoor dat je ze niet nog een keer maakt.

Reageer op artikel:
Ogenschijnlijk onschuldige Google zoektermen waar je helemaal slecht op gaat
Sluiten