Officiële trailer: Fantastic Four

koen 28 jan 2015 Entertainment

De Marvel superhelden zijn de laatste jaren helemaal de shit. Thor, Avengers, Iron Man en ga zo maar door. Ook de Fantastic Four behoort tot die categorie. Sterker nog. De Fantastic Four is het langslopende superheldenteam van Marvel. Acht jaar geleden was de laatste Fantastic Four film, hoogste tijd voor een nieuwe. Overigens is dit geen vervolg maar is het een compleet nieuwe verfilming over de vier superhelden van Marvel.

Het verhaal gaat over het leven van vier jonge outsiders. Hun leven verandert compleet als zij teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te reden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aangaan met een voormalige vriend.

In de nieuwe Fantastic Four is er onder andere een hoofdrol weggelegd voor Kate Mara (officieel behorend tot één van de acht mooiste Kates op aarde). Haar kennen we onder andere door haar rol als journalist en lover van Kevin Spacey in de hitserie House of Cards. 

We moeten helaas nog wel even geduld hebben. Deze film is in Nederland pas vanaf augustus in de bioscoop te zien. Maarrr, we kunnen jullie al wel een beetje warm maken met een dikke trailer van de nieuwste Marvel movie.

Reageer op artikel:
Officiële trailer: Fantastic Four
Sluiten